Hai! Hi! Merhaba! Salut!

Hi, My name is Asma Hanifah Ahmad. You can simply call me Asma, Esma, Hani, or Hanifah. 

I’m 21 years old. I–alhamdulillah–got accepted to Istanbul University as an awardee of Turkiye Burslari and currently live in Istanbul (European side), Turkey. 

I speak Bahaso Palembang and Bahasa Indonesia as my mother language, English as my second language, Turkish as the third and currently learning French as the fourth language (Salut!). I use to Speak Arabic (fushah) in high school but now it’s all gone. 

I like to read, write, cook, sleep, eat, sing, play, take pictures, go shop, cuddle a baby, cuddle a cat, watch movies, cry dramatically, talk (I talk fast), clean up, read books.

I like history. If you visit Turkey and come to Istanbul, I’ll be so glad to take you to historical places around Istanbul and tell you the histories. I don’t know much but I like story-telling. So … yeah.

Okay, think it’s enough. If you have something to ask, you can just say (actually ‘type’) it on the comment section below each post. But you can also send me an email to ashanifahmad2@gmail.com.
Follow me on Tumblr, ashanifah.tumblr.com for my daily random thoughts.

Makasih.
Thank you.
Tesekkur ederim.
Merci!

17 thoughts on “Hai! Hi! Merhaba! Salut!

Add yours

  1. assalamu’alaikum.. ka saya baru lulus dan ijazah belum turun namun saya sangat ingin mendapatkan beasiswa di turkey pertanyaan saya adalah :
    1. saya sudah buat akun nya namun pendaftaran telah tutup, apakah akan secara otomatis masuk ke penerimaan tahun depan?
    2. transkrip nilai nya berisikan nilai apa saja ka?
    mohon balasannya ka. syukron 🙂

    Like

    1. wa’alaikumsalam warohmatullah.
      1. saya ngga tau pasti soal itu, tp sebenernya kalau melihat sistem tahun ini, buat akun belum berarti udah daftar kalau ngga submit aplikasi apa apa. jd tahun depan kalau kamu mau daftar lagi, dicek aja akunnya kamu msh bisa dipake atau ngga
      2. isi nilai nilai kamu disekolah dari semester 1-5

      🙂

      Like

  2. assalamualaikum… kak.. kalau pengumuman kita lulus masuk interview dimana ya? gmail atau terlampir di home turkey burslari ?

    Like

  3. Assalamualaikum teh, Kalau di Turki jurusan Psikologi ada nggk? aku nyari2 kok gaada ya teh :((
    kalau ada recommend sm Univ nya juga dong teh. Terimakasih :))

    Like

Leave a Reply to Asma H Ahmad Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: